Referenser

Kerstin gjorde under massage-terapeututbildningen sin företagspraktik på Kristianstads Golfklubb. Vi  fick förmånen att under våren få kontinuerlig massage och PNF-töjning. Vi fick även stretch- och töjnings -tips för att "hålla igång" musklerna mellan behandlingarna. Jag känner att jag mår bättre och får ökad rörlighet av massage.
Titti Nordström
Kristianstads Golfklubb
Jag har fått regelbunden massage med PNF-töjningar av Kerstin under hennes praktikperiod hos oss. Stelhet och spänning i nacken släppte och jag fick självtänjnings-övningar som jag fortfarande använder. Kerstin behandlade även ett akut ryggskott som gjorde att jag blev frisk fortare. Hot & Cold linimentet var kanon !
Anita Rosdahl
KGK i Åhus
Jag har en längre tid haft problem med stelhet i nacke och axlar, eftersom jag har ett stillasittande jobb. Efter bara två massagebehandlingar släppte dessa besvär helt. Nu går jag på massage regelbundet och mår jättebra. Gör det till en vana att gå på massage. Jag kan verkligen rekommendera Må Bra Massage !
Carola Lilja
Örebro
Jag har gått regelbundet till Kerstin på Må Bra Massage i flera år. Det är alltid en lika underbar känsla som infinner sig i kroppen efter behandlingen. Man mår så mycket bättre i kroppen och jag måste även medge att jag blir rörligare och smidigare. Skönare känsla finns inte. Har du inte prövat på massage innan, så gör det !
Lena Franzén
Åhus